Βελτιωμένο VW Transporter για «γρήγορες» μεταφορές

Η Carlex Design είναι γνωστή για την έφεση που παρουσιάζει στην ενασχόληση με κατηγορίες αυτοκινήτων που δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στον όρο «σπορ». Έχετε ήδη διαβάσει για τις pick up επιλογές που προσφέρει ο Αμερικανός customiser, με την μορφή των VW Amarok και Toyota Hilux, ενώ παλιότερα δεν έλειψε και μια -το λιγότερο- εκκεντρική προσέγγιση για την Rolls Royce Phantom. Τώρα ήρθε η σειρά της μεταφοράς προσωπικού και των βαν. Συγκεκριμένα, του VW Transporter T6.

Δείτε ακόμα: VW Transporter 740 PS κοστίζει όσο μια Porsche 911 Turbo S

Oι διαφορές στην εμφάνιση αποκαλύπτονται με την πρώτη ματιά. Χαμηλωμένη ανάρτηση, νέοι και μεγαλύτεροι τροχοί 18 ιντσών, εμπρός προφυλακτήρας που θυμίζει τους αντίστοιχους στα Tiguan και Touareg R-Line, κίτρινο χρώμα στην οροφή και τα σιρίτια στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα και τις πλαϊνές «ποδιές», τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή και τα αυτοκόλλητα με το σήμα της εταιρίας στο πίσω μέρος. Εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση ψευδο-διαχύτη στον εμπρός, αντί για τον πίσω προφυλακτήρα. Άποψη από τους Αμερικανούς.

Διαβάστε επίσης: Audi RS 3 Sedan vs VW Golf R: Εσωτερική διαμάχη (+video)

Στο εσωτερικό το κίτρινο-γκρι μοτίβο συνεχίζεται στα καθίσματα με επένδυση δέρματος και alcantara, τα οποία φέρουν ανάγλυφο το logo της Carlex. Kατά τα λοιπά (τα μηχανικά μέρη δηλαδή) δεν σημειώνεται κάποια διαφοροποίηση, που σημαίνει ότι η κορυφαία έκδοση του Transporter που έχει βελτιώσει η αμερικανική εταιρία, διαθέτει τον 2λιτρο διτούρμπινο BiTDI των 204 ίππων. Τα νούμερα των επιδόσεων υποστηρίζουν με άνεση τη δυναμική εμφάνιση, καθώς τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 8,6 δλ. και η τελική ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα (203 για την ακρίβεια).


Get it on Google Play Download on the App Store