BMW X6 M τίγκα φορτωμένη με αξεσουάρ

Ένα από τα ταχύτερα και ισχυρότερα SUV μοντέλα που μπορεί να αποκτήσει κανείς, είναι η BMW X6 M. Την κίνησή της αναλαμβάνει το V8 4.4 λτ. μηχανικό σύνολο των 575 ίππων και 750 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το βάρους 2.340 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, η εμφάνισή της είναι άκρως δυναμική, ωστόσο για όσους θέλουν να προσθέσουν διάφορα αξεσουάρ, μπορεί να αναζητήσει τόσο τα εργοστασιακά της BMW M Performance, όσο και από after market βελτιωτές.


Όπως έχει γίνει και στην εικονιζόμενη “φορτωμένη” BMW X6 M από τον ντίλερ της μάρκας στο Άμπου Ντάμπι, η οποία εφοδιάζεται με πολλά και διάφορα αξεσουάρ. Εξωτερικά, ξεχωρίζει το αεροδυναμικό κιτ από ανθρακόνημα της 3D Design, που αποτελείται από το εμπρός σπόιλερ, τις ποδιές στα μαρσπιέ και το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Οι 22άρες ζάντες αλουμινίου, οι αυτοκόλλητες ταινίες “M”, η μαύρη μάσκα, οι carbon καθρέπτες, η πίσω αεροτομή, τα μαύρα διακοσμητικά στα εμπρός φτερά και οι εξατμίσεις της Akrapovic συμπληρώνουν το εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης.

Στο εσωτερικό της εικονιζόμενης BMW X6 M την σπορ εικόνα ενισχύουν το τιμόνι M Performance με επένδυση αλκαντάρα, οι πρόσθετες επενδύσεις από ανθρακόνημα, τα αλουμινένια πεντάλ και το φουλ δερμάτινο σαλόνι με τις κόκκινες ραφές. Περισσότερη πολυτέλεια προσθέτουν με την σειρά τους και οι οθόνες πίσω από τα εμπρός καθίσματα, για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών.

Διαβάστε ακόμα:

BMW 530e iPerformance με κατανάλωση… «παπιού»

Με τρία προγράμματα οδήγησης η νέα BMW M5

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η BMW M6;

Get it on Google Play Download on the App Store