Ανανέωση για την BMW Σειρά 2 και Μ2

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες, η BMW ετοίμαζε την ανανέωση της Σειρά 2 και της M2. Για την τελευταία μάλιστα σας είχαμε δείξει και τις επίσημες εικόνες, έπειτα από διαρροή σε siteτης BMW. Αυτή τη φορά έχουμε και την επίσημη παρουσίασή τους.


Η νέα Σειρά 2 και η M2 έχουν αρκετές αλλά διακριτικές αλλαγές, οι οποίες δεν γίνονται αισθητές με την πρώτη ματιά. Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες πιο πάνω, η ανανεωμένη BMW Σειρά 2 διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μεγαλύτερη μάσκα, φώτα LED στάνταρ τόσο εμπρός όσο και πίσω, νέες ζάντες αλουμινίου και πλουσιότερη χρωματική παλέτα.

Διακριτικές είναι και οι αλλαγές που υπάρχουν στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα ο πίνακας οργάνων έχει διαφοροποιηθεί, το iDrive είναι νέας γενιάς και συνοδεύεται από έγχρωμη οθόνη αφής 8,8 ιντσών, ενώ πλέον θα διατίθεται και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και WiFi hotspot.

Αλλαγές όμως υπάρχουν και στην M2 η οποία έχει επίσης να επιδείξει μεγαλύτερους αεραγωγούς και μικροαλλαγές στα φώτα. Κάτω από το καπό της έχει τον 3.0 λτ. TwinPowerTurboβενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 370 ίππους και 500 Nm ροπής. Τιμές που χαρίζουν στο γερμανικό σπορ κουπέ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ. και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρά.

Δείτε επίσης: 

Φανοποιός δίνει ζωή σε κατεστραμμένη BMW Σειρά 4 Coupe (+video)

BMW M2 με 621 ίππους και τελική 330 χλμ./ώρα

Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution

Get it on Google Play Download on the App Store