Η νέα BMW M5 θα έχει 600+ PS και 0-100 χλμ./ώρα κάτω από 3,6 δλ.!

Φήμες θέλουν την BMW να παρουσίασε σε κλειστό κύκλο, στη νότια Κορέα, μία Μ5 προπαραγωγής, δίνοντας μάλιστα για πρώτη φορά στοιχεία για αυτήν.


Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες πληροφορίες, η οποίες πάντως είναι ανεπιβεβαίωτες, η BMW M5 (F90) θα έχει τρία προγράμματα λειτουργίας και θα μπορεί να μετατραπεί από τετρακίνητη σε πισωκίνητη με το πάτημα του σχετικού κουμπιού.

Φυσικά όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν η νέα M5, παρότι πιο περίπλοκο και πιο καλοεξοπλισμένο αυτοκίνητο από την προκάτοχό της και παρά το σύστημα τετρακίνησης που θα διαθέτει, θα είναι πιο ελαφριά.

Όσον φορά στο μοτέρ της, κάτω από το καπό της θα φωλιάζει ο 4.4 λτ. V8 Biturbo ο οποίος θα αποδίδει κοντά στους 600 ίππους και θα χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δλ. Όσον αφορά στο κιβώτιο θα είναι 8άρι με μετατροπέα ροπής και όχι διπλοσύμπλεκτο.

Τέλος, για πρώτη φορά η BMW M5 θα είναι διαθέσιμη και στο μπλε χρώμα Marina Bay Blue και θα μπορεί να συνδυαστεί με 20άρες 5κτινες ζάντες ελαφρού κράματος.

Στην παραπάνω ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπουμε πως θα μοιάζει η BMW M5 η οποία αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Δείτε επίσης: 

Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution

Φανοποιός δίνει ζωή σε κατεστραμμένη BMW Σειρά 4 Coupe (+video)

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW;

Get it on Google Play Download on the App Store