Βελτιωμένη Ford Mustang GT για τη γερμανική αστυνομία

Μετά την αστυνομία του Ντουμπάι που ένταξε στον στόλο της δύο Audi R8 και την αστυνομία της Αυστραλίας με το BMW i8, η γερμανική αστυνομία εντάσσει στο στόλο της μια βελτιωμένη Ford Mustang V8 GT.


Η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με την αστυνομία και με διάφορες οργανώσεις υποστηρίζει το ετήσιο πρόγραμμα ασφάλειας «TUNE IT! SAFE!» («Βελτίωσέ το! Με ασφάλεια!»), με στόχο να προωθήσει το ασφαλές και με βάση όλες τις νόμιμες διαδικασίες, tuning.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος επιλέχθηκε ένα βελτιωμένο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο βάφεται στα χρώματα της αστυνομίας της Γερμανίας και για ένα χρόνο θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εκθέσεις και εκδηλώσεις, ώστε να προωθήσει το πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα: 97χρονος αγόρασε νέα Ford Mustang GT! (+video)

Αυτή τη φορά, την «τιμητική» της έχει μια αναβαθμισμένη Mustang V8 GT. Το κουπέ μοντέλο της Ford έχει δεχτεί τις «περιποιήσεις» της Wolf Racing και διαθέτει ένα πλήρες εξωτερικό body kit, 20 ιντσών ζάντες ειδικής σχεδίασης και ρυθμιζόμενη, ημι-αγωνιστική ανάρτηση.

Στον 5.0 λτ. V8 κινητήρα της Mustang GT έχει αυξηθεί η απόδοση στους 455 ίππους (έναντι 421 PS), τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 268 χλμ./ώρα.

Φυσικά, για να επιτελέσει το ρόλο της ως «περιπολικό», η βελτιωμένη Mustang έρχεται βαμμένη πλήρως στα χρώματα της αστυνομίας και με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα, μαζί με μπλε φώτα και σειρήνα της Hella, αλλά και με ειδική κάλυψη για τα τζάμια που προστατεύει από τη θραύση τους.

Get it on Google Play Download on the App Store