Πόσες BMW M2 έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

Με 6κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα 3,0 λίτρων-370 ίππων και στήσιμο by BMW M, η M2 είναι ίσως η πιο «καυτή» BMW της εποχής, η οποία διατίθεται στη χώρα μας από τον περασμένο Μάιο σε τιμές από 72.751 ευρώ.


Παρά όμως την υψηλή τιμή της, ήδη και με βάση τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων του Σ.Ε.Α.Α. (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), στην Ελλάδα έχουν πωληθεί μέχρι και τον Νοέμβριο 6 ολοκαίνουργιες BMW M2! Η πρώτη από αυτές παραδόθηκε στον τυχερό της κάτοχο το Μάιο, ενώ είχαμε ακόμη 1 ταξινόμηση τον Ιούνιο, 1 τον Σεπτέμβριο, 2 τον Οκτώβριο και η πιο καινούργια ήταν η 1 του περασμένου Νοεμβρίου. Περιμένουμε μάλιστα και τις πωλήσεις του Δεκεμβρίου, για να δούμε τελικά πόσες θα είναι οι «ελληνικές» BMW M2 του 2016.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζεται ισχυρότερη BMW M2 με πάνω από 400 ίππους

Θυμίζουμε, ότι η BMW M2 των 370 ίππων και 450 Nm ροπής προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις, αφού έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,3 δλ. με το αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο (4,5 δλ. με το 6άρι μηχανικό). Επίσης, για την επιτάχυνση 80-120 χλμ./ώρα η «καυτή» BMW θέλει μόνο 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Εμείς, να ευχηθούμε από την πλευρά μας στους κατόχους των νέων super BMW, καλορίζικες, καλοτάξιδες και με πολλά και ασφαλή -κυρίως- χιλιόμετρα!

Get it on Google Play Download on the App Store