Η απάντηση της GM στα σενάρια πώλησης της Opel

Το τελευταίο διάστημα πολλά  ακούγονται σχετικά με την πιθανή πώληση της Opel από την GM, με τον γαλλικό όμιλο PSA (Citroen-DS-Peugeot) να φέρεται ως ο πιθανότερος νέος ιδιοκτήτης της γερμανικής μάρκας. Ο αμερικάνικος κολοσσός όμως απάντησε με ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:  Άνοιξαν οι παραγγελίες για το πρώτο SUV της Alfa Romeo

Αυτή έχει ως εξής:

«Από το 2012, η General Motors και ο όμιλος PSA έχουν σε εφαρμογή μία συμμαχία που μέχρι σήμερα καλύπτει, τρία έργα στην Ευρώπη και η οποία έχει δημιουργήσει σημαντικές συνέργειες για τις δύο ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η General Motors και ο όμιλος PSA εξετάζουν τακτικά πρόσθετες δυνατότητες επέκτασης της συνεργασίας αυτής. Ο όμιλος PSA και η General Motors επιβεβαιώνουν την διερεύνηση πολλών στρατηγικών πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στη βελτίωση της κερδοφορίας και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής εξαγοράς της Opel Vauxhall από την PSA.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαβεβαίωση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.».

Εμείς να θυμίσουμε πως έχουμε ήδη αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ ήδη ο όμιλος PSA έχει βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία εξαγοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Get it on Google Play Download on the App Store