Ferrari της Ιταλικής Μαφίας γίνεται περιπολικό στο Μιλάνο!

Ένα νέο εντυπωσιακό απόκτημα με… βαρύ ποινικό μητρώο έχει πλέον στα χέρια της η αστυνομία της πόλης του Μιλάνο, η οποία μετέτρεψε σε περιπολικό μια Ferrari 458 Spider που κατασχέθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 από την τοπική Μαφία.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η εν λόγω Ferrari 458 Spider κατασχέθηκε μαζί με άλλα 29 αυτοκίνητα και 3 μοτοσικλέτες που ανήκαν στη Μαφία πριν από 1 1/2 χρόνο και με βάση την νομοθεσία στην Ιταλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αστυνομία που πραγματοποίησε την κατάσχεση για οποιονδήποτε σκοπό.

Διαβάστε ακόμα: Τράκαρε τη Ferrari του, που τελικά ήταν Toyota…

Έτσι λοιπόν, η αστυνομία της πόλης του Μιλάνο αποφάσισε να διατηρήσει την Ferrari 458 Spider στην κατοχή της και αφού πραγματοποίησε τις απαραίτητες μετατροπές (ειδικά εξωτερικά χρώματα-αυτοκόλλητα, φάροι στις κολώνες της οροφής, εξοπλισμός στο εσωτερικό), την προσέθεσε στη γκάμα των περιπολικών της αυτοκινήτων.

Πλέον, η Ferrari αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος παραδειγματισμού, ιδίως προς τους νεότερους σε ηλικία, για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα εάν εμπλακούν με την Μαφία, δείχνοντάς τους με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι το έγκλημα τιμωρείται.

Get it on Google Play Download on the App Store