Της έκαναν δώρο BMW και την πάρκαρε σε… φρέσκο τσιμέντο

Η κυρία Eleysia Morris είναι η ιδιοκτήτης αυτής της άτυχης BMW η οποία κατέληξε στα χέρια της έπειτα ως δώρο των γονιών της για την αποφοίτησή της και δυστυχώς μετά από λίγο βρέθηκε κολλημένη μέσα σε φρέσκο τσιμέντο. Η ίδια η Morris πάντως έριξε αλλού την ευθύνη.

Και συγκεκριμένα στο συνεργείο που έκανε τις εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος, καθώς όπως είπε «δεν υπήρχε καθόλου σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο, όταν πάρκαρα το αυτοκίνητο, που να προειδοποιεί πως το τσιμέντο είναι φρέσκο».

Φυσικά αυτό είναι σχεδόν απίθανο και όπως λένε και οι αρμόδιες αρχές της κομητείας DeKalb στην Ατλάντα υπήρχε σήμανση την οποία η συγκεκριμένη οδηγός αγνόησε…

Πλέον το συνεργείο έκανε ότι χρειάστηκε για να απομακρύνει το τσιμέντο γύρω από το αυτοκίνητο και να έρθει ο γερανός να το βγάλει από εκεί. Παρόλα αυτά, οι ζημιές ανέρχονται περίπου στα 10.000 δολάρια και προφανώς θα τις πληρώσει η οδηγός της BMW η οποία είναι υπεύθυνη για την πρόκλησή τους…

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, αυτό πρέπει να πάει στο συνεργείο πρώτα για να βγει το συνολικό κόστος για την επιδιόρθωσή του.

Δείτε ακόμη:

Υποχρεωτικά στην άδεια τα χιλιόμετρα των εισαγόμενων μεταχειρισμένων

Αγωνιστική BMW M3 E30 στο σφυρί, για πολλά λεφτά

Το Toyota Yaris GRMN των 211 ίππων τα σπάει… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store