Πωλητήριο σε αψεγάδιαστη BMW 5 (Ε28) Alpina B10

Η Alpina Burkard Bovenspien GmbH ή αλλιώς Alpina σκέτο κατά το γνωστότερο, είναι ο επίσημος βελτιωτής της BMW εδώ και δεκαετίες, ενώ το 2015 γιόρτασε τα 50 χρόνια της. Σε όλο αυτό το διάστημα έχει δημιουργήσει μερικά εξαιρετικά αυτοκίνητα και ένα από αυτά είναι και η εικονιζόμενη 5άρα.

Πρόκειται για την E28 Alpina B10 3.5 η οποία κάτω από το καπό της είχε τον εν σειρά 6κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και συνεργάζεται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μόνο που θα θέλαμε είναι τα κλασσικά για Alpina αυτοκόλλητα που διατρέχουν το αμάξωμα στο πλάι αλλά και τις πολυάκτινες ζάντες (αν και αυτές είναι πολύ καλές, ειδικά αν είναι BBS– δεν αναφέρει τη μάρκα ο πωλητής).

Το καλύτερο από όλα όμως είναι πως η τιμή της είναι πολύ καλή καθώς υπολογίζεται πως θα πιάσει κάπου στα 30.000 ευρώ. Για την ιστορία να πούμε πως είναι δεξιοτίμονη (κάτι που επηρεάζει την τιμή της) και πως έχει διανύσει 99.060 χλμ. που σημαίνει πως χάνει λίγο από την «κλασσικότητά» της… Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το γερμανικό σεντάν

Δείτε ακόμη:

Φθηναίνουν τα made in Japan αυτοκίνητα

Λεπτομέρειες απομένουν για την ένωση PSA – Opel

Τέλος στα βενζινοκίνητα και diesel αυτοκίνητα στη Γαλλία από το 2040

Get it on Google Play Download on the App Store