Τα 100 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην Αγγλία

Σε κάθε αυτοκίνητο η αξιοπιστία που προσφέρει είναι μείζονος σημασίας, αφού όσο καλό και αν είναι για παράδειγμα σε ποιότητα, ανέσεις, οδική συμπεριφορά κ.λπ., αν βγάζει προβλήματα, τότε ο κάτοχός του ταλαιπωρείται σε πολλά επίπεδα. Οι βλάβες που μπορεί να εμφανίσει κάποιο μοντέλο εξαρτώνται τόσο από την ίδια την κατασκευή του, όσο βέβαια και από την χρήση και συντήρηση που κάνει ο ιδιοκτήτης του. Όσο αξιόπιστο να είναι ένα αυτοκίνητο από τον κατασκευαστή του, αν οδηγείται άτσαλα ή δεν τηρούνται τα service του, τότε τα προβλήματα θα είναι αναπόφευκτα.

Διαβάστε ακόμη: Νέα έρευνα αξιοπιστίας στη Γερμανία με εκπλήξεις

Μεγάλες εταιρείες κάνουν συχνά έρευνες αξιοπιστίας, όπως είναι και η Αγγλική Reability Index, της οποίας τα δεδομένα ενημερώνονται συνεχώς μέσω της εταιρείας επέκτασης εγγύησης Warranty Direct (πάνω από 50.000 δεδομένα). Ο δείκτης αξιοπιστίας ενημερώνεται συνεχώς και υπολογίζεται από τον συνδυασμό του αριθμού βλαβών του αυτοκινήτου, του κόστους επισκευής, του μέσου χρόνου που μένει σε ακινησία λόγω επισκευών, της ηλικίας του οχήματος και των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Στην σχετική έρευνα, όσο μικρότερος είναι ο δείκτης Reability Index, τόσο πιο αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητο, ενώ για κάθε μοντέλο αναφέρεται και ο μέσος όρος του κόστους επισκευών σε στερλίνες. Δείτε παρακάτω τα 100 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν τους 12 τελευταίους μήνες στους δρόμους της Αγγλίας:

Διαβάστε ακόμη: Τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα με τιμή έως 10.000 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store