Διασκεδάζοντας με Honda S2000 και Civic Type R (+video)

Το Honda S2000 είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα της Honda και ακόμη και σήμερα έχει αρκετούς οπαδούς. Τι γίνεται όμως αν το βάλεις απέναντι στο ολοκαίνουργιο Civic Type R; Στο video που ακολουθεί θα δούμε τα δύο Honda να μάχονται αλλά πάνω από όλα να διασκεδάζουν.

Δείτε ακόμα: Πωλείται Mini πισωκίνητο με μοτέρ από Honda Type-R!

Μάλιστα πίσω από το τιμόνι του Honda Civic Type R (εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το ιαπωνικό μοντέλο) δεν είναι ο οποιοσδήποτε αλλά ο Alexander Rossi. Πρόκειται για οδηγό που έχει κερδίσει το IndIanapolis 500, ενώ έχει συμμετοχή και στην Formula 1.

Αφού λοιπόν τον δούμε να εξυμνεί το Honda Civic Type R για τα χαρακτηριστικά του αλλά και την οδική του συμπεριφορά, μετά θα τον απολαύσουμε να κάνει burnout καίγοντας αρκετό λάστιχο.

Διαβάστε επίσης: Ιδιοκτήτης Mitsubishi Lancer Evo βρήκε ξεχασμένο «καρυδάκι» στον κινητήρα!

Μάλιστα, οι Hoonigan που είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί του video είχαν την ιδέα να φέρουν και ένα S2000 καθώς ξέρουν ότι οι οπαδοί της Honda το λατρεύουν και με το ιαπωνικό roadsterέκαψαν αρκετό λάστιχο ενώ έκαναν και μερικές εκκινήσεις από στάση απέναντι στο Type R. Ας δούμε λοιπόν ποιο κέρδισε… στο video παρακάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store