Το αυτοκίνητο που έχει στάνταρ σούβλα! (+video)

Το ειδικό τμήμα μετατροπών SVO (Special Vehicle Operations) μπορεί να κάνει τα πάντα σε ένα αυτοκίνητο της Land Rover, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Ιδίως όταν εκείνος είναι βεληνεκούς Jamie Oliver. Τότε, μέχρι κι η σούβλα μπαίνει ως στάνταρ!

Ο πασίγνωστος μάστερ της γαστρονομίας είχε βάλει δύσκολα στο τμήμα ειδικών αποστολών της βρετανικής εταιρίας, όταν είχε αποκτήσει το νέο του Discovery πριν μερικά χρόνια. Κι αυτό γιατί είχε ζητήσει από τους μηχανικούς της Land Rover ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο να πηγαίνει παντού, αλλά και να μαγειρεύει όποτε θέλει, ό,τι θέλει, όπως το θέλει! Η επιθυμία του πιο γνωστού και αναγνωρίσιμου Βρετανού σεφ (μαζί με τον Gordon Ramsay) δεν θα μπορούσε να μην εκπληρωθεί, όπως αποδεικνύεται και στο video που ακολουθεί., Το SVO κατάφερε να χωρέσει μέσα στο Discovery φρυγανιέρα στη βάση της κεντρικής κονσόλας, πτυσσόμενο τραπέζι στο χώρο αποσκευών, βραστήρα, μπάρμπεκιου, μηχανή παγωτού, δοχείο για ελαιόλαδο, ράφι με μπαχαρικά, μάτι κουζίνας, σούβλα και παρασκευαστή ζυμαρικών.

Βέβαια, ως Άγγλος που είναι ο Oliver, έβαλε στη σούβλα κοτόπουλο αντί για αρνί, κοκορέτσι ή κοντοσούβλι. Το αυτοκίνητο, πάντως, είναι το ιδανικό από κάθε άποψη για την Ελλάδα: δεν καταλαβαίνει από σπασμένους δρόμους και κακής ποιότητας άσφαλτο, «οργώνει» στα βουνά, έχει κύρος και, πλήρως εναρμονισμένο στα πρότυπα της ημέρας, στάνταρ σούβλα στον εξοπλισμό!

Get it on Google Play Download on the App Store