Πρόεδρος Toyota: Η μάχη για επιβίωση μόλις ξεκίνησε

Στην Toyota εδώ και χρόνια κοιτάνε μπροστά και είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που τους έκανε να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτου παγκοσμίως. Το ίδιο κάνουν και τώρα, για να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης.

Δείτε ακόμη: Που έχει εργοστάσια κάθε εταιρεία σε Ευρώπη-Ρωσία

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Toyota, ο κύριος Akio Toyoda θεωρεί πως το μέλλον είναι αβέβαιο για την αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα, καθώς θεωρεί πως κανείς δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος πως τα αυτοκίνητα θα είναι το κυρίαρχο μέσο μεταφοράς.

Μάλιστα θεωρεί πως η εταιρεία του και γενικότερα όλες οι εταιρείες πρέπει να φέρουν νέα μυαλά στο δυναμικό τους, τα οποία θα είναι σε στρατηγικές θέσεις και θα δώσουν νέα πνοή στις εταιρείας. Σκοπός του μεταξύ άλλων είναι όπως είπε να υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στην κατάλληλη θέση. Αυτό είναι που έχει περισσότερη σημασία και όχι πόση ώρα περνάς στην εταιρεία ή πόσα χρόνια είσαι σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα σε 20 δευτερόλεπτα – Δείτε πώς να προστατευτείτε (+video)

Ενδεικτικά όμως ήταν και τα λόγια του σχετικά με το μέλλον της Toyota και όχι μόνο καθώς δήλωσε πως «βρισκόμαστε στην αρχή ενός καθοριστικού πολέμου, όχι για το ποιος θα νικήσει ή όχι αλλά για το ποιος θα επιβιώσει ή θα πεθάνει. Η αυτοκινητοβιομηχανία εισέρχεται σε μία νέα εποχή, η οποία σηματοδοτείται από αλλαγές που συμβαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια. Ηλεκτροκίνηση, αυτόνομη οδήγηση, συνδεσιμότητα και αλληλεπίδραση μεταξύ των αυτοκινήτων, είναι οι μεγάλες προκλήσεις που πρέπει να απαντηθούν υπό την απειλή της εξαφάνισης…».

Get it on Google Play Download on the App Store