Οι «ιαπωνικές» BMW Μ3 και BMW M4

Λίγο πριν το τέλος του 2017 η BMW αποφάσισε να παρουσιάσει δύο νέες εκδόσεις των BMW M3 και BMW M4 οι οποίες όμως θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στην ιαπωνική αγορά και σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το λάδι που διαρκεί 30.000+ χλμ. (+video)

Οι νέες, ειδικές και «ιαπωνικές» BMW M3 και BMW M4 θα ονομάζονται Heat Edition και θα κατασκευαστούν μόλις σε 30 μονάδες (15 για κάθε μία) οι οποίες θα είναι έτοιμες προς παράδοση τον Φεβρουάριο του 2018.

Οι εκδόσεις Heat των BMW M3 και BMW M4 θα εφοδιάζονται με το πακέτο Competition, το οποίο αυξάνει την δύναμη του κινητήρα στους 450 ίππους, ενώ και το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι ακόμη πιο σπορ.

Όσον αφορά στην εμφάνιση των εκδόσεων Heat, αυτή έχει να επιδείξει σπόιλερ, αεροδυναμικό διαχύτη, ανθρακονήματα στους εξωτερικούς καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, ειδικά για την περίσταση και φυσικά το χρώμα Tanzanite Blue.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζουν τα πάντα στα διόδια της χώρα μας. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Μικροαλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, στο οποίο συναντάμε αλκαντάρα σε αρκετά σημεία, ενθέσεις από ανθρακονήματα στο ταμπλό και ειδικό λογότυπο που φροντίζει να υπενθυμίζει την ιδιαιτερότητα της έκδοσης αυτής.

Get it on Google Play Download on the App Store