Το Epirus Palace είναι ένας λόγος για να πας στα Γιάννενα!

Όταν αποφασίζεις να πας εκδρομή, συνηθίζεται πρώτα να επιλέγεις προορισμό και μετά να επιλέγεις ξενοδοχείο. Μόνο που στην περίπτωση του Epirus Palace, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά…

Δείτε ακόμη: Ιωάννινα: Εκδρομή γεμάτη γεύσεις και εικόνες

Έχεις πάει ποτέ σε μέρος όπου, με το που πατήσεις το πόδι σου, ξεχνάς γιατί πραγματικά έφτασες ως εκεί; Ξεχνάς από πού ξεκίνησες, ξεχνάς τη διαδρομή, ξεχνάς τον λόγο και τελικά τον προορισμό σου; Αυτό θα σου συμβεί μόλις περάσεις την πόρτα του Epirus Palace. Μπορεί να πήγες στα Γιάννενα για δουλειά, για διασκέδαση ή απλά για μια εκδρομή, όμως όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο τη στιγμή που η απαράμιλλη αισθητική του ξενοδοχείου κατακλύσει το οπτικό σου πεδίο.

Εσένα που πας για διακοπές, θα σε κερδίσει το παραδοσιακό και ταυτόχρονα στιλάτο lobby, τα 200 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με υπηρεσίες και ανέσεις που σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, οι μοναδικοί χώροι για φαγητό και ποτό υψηλών απαιτήσεων, το ατμοσφαιρικό spa που θα χαλαρώσει εσένα και το σύγχρονο play room που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.

Εσένα που πας για επαγγελματικούς λόγους, θα σε ανταμείψουν οι ανακαινισμένες συνεδριακές αίθουσες που έχουν ενσωματώσει όλες τις νέες τεχνολογίες και το WiFi μέσω οπτικής ίνας για απίστευτες ταχύτητες στο Internet. Εκεί που συναντιούνται οι απαιτήσεις όλων είναι στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή πισίνα των Ιωαννίνων που, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παροχές, δημιουργούν ένα ξενοδοχείο – απόλυτο σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τη Γιάννενα αλλά για ολόκληρη την Ήπειρο.

Δείτε ακόμη: Μετέωρα: Το μεγαλείο της φύσης συναντά την ανθρώπινη θέληση

Ζήσε την εμπειρία της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο που σου δημιουργεί την ανάγκη να το επισκεφτείς και θα καταλάβεις γιατί εκεί που η πολυτέλεια συναντά την απλότητα βρίσκεται η καλύτερή σου στιγμή.

info

Τα Ιωάννινα απέχουν από την Αθήνα 411 χιλιόμετρα μέσω Πάτρας – Ιόνιας Οδού, ο χρόνος οδήγησης είναι περίπου 4 ώρες και το κόστος σε διόδια είναι 37,9 ευρώ. Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Ιωάννινα η διαδρομή είναι 261 χλμ., ο χρόνος οδήγησης είναι δυόμιση ώρες και το κόστος των διοδίων είναι 6,9 ευρώ.

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store