Ανανεωμένο Ford EcoSport και με τετρακίνηση

Η Ford παρουσίασε το ανανεωμένο EcoSport για τις αγορές της Βορείου Αμερικής, το οποίο διαθέτει πολλές αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ αναβαθμίζεται και σε τεχνολογία και διαθέτει για πρώτη φορά 4κίνηση.


Εξωτερικά εμφανίζει πιο ελκυστική εικόνα στο εμπρός άκρο υιοθετώντας σχεδιαστικά στοιχεία από τα μεγαλύτερα SUV της Ford, τα οποία είναι το ανανεωμένο Kuga και το Edge. Οι αλλαγές εστιάζονται στα νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, τη νέα μεγάλη μάσκα και το νέο προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος του αμαξώματος οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό του ανανεωμένου EcoSport, όπου απέκτησε σημαντικά πιο σύγχρονη εικόνα. Το ταμπλό ανασχεδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό και απέκτησε χειρολαβή από τη μεριά του συνοδηγού, ενώ διαθέτει ακόμα νέο τιμόνι, νέο πίνακα οργάνων, νέα χειριστήρια του κλιματισμού και μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων SYNC 3.

Το ανανεωμένο EcoSport θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α. στις αρχές του 2018 με τον 1.0 λτ. EcoBoost κινητήρα βενζίνης ή τον 2λιτρο βενζίνης σε συνδυασμό με τετρακίνηση. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με 6τάχυτο αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο. Προς το παρόν η Ford δεν έχει ανακοινώσει τεχνικές προδιαγραφές.

Get it on Google Play Download on the App Store