Mitsubishi Space Star μεταχειρισμένα με 7.000-9.000€

H Mitsubishi με το λανσάρισμα του Space Star το 2013 στην Ευρώπη επαναπροσδιόρισε τη θέση της στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, ύστερα από το τελευταίο Colt. Η πρώτη ανανέωσή του έγινε το 2016 με αρκετές και βελτιώσεις εξωτερικά, στο εσωτερικό, στο στήσιμο των αναρτήσεων και σε άλλους τομείς. Το υπάρχον Space Star εμφανίστηκε στα τέλη του 2019 και ξεχωρίζει αμέσως από το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα του με τη χαρακτηριστική μάσκα Dynamic Shield.

Όσοι θέλουν τώρα ένα μεταχειρισμένο Mitsubishi Space Star για να εξυπηρετήσουν οικονομικά τις αστικές τους μετακινήσεις, τότε θα κοιτάξουν τα 1.000άρια με πρώτη ταξινόμηση μεταξύ 2015 έως 2018. Στην αγορά υπάρχουν αρκετά τέτοια και σε ένα εύρος τιμών μεταξύ 7.000 έως 9.000 ευρώ.

Κορυφαία ευελιξία στην πόλη

Καταρχήν πρόκειται για ένα πολύ εξυπηρετικό αυτοκίνητο στην πόλη, αφού το κοντό αμάξωμα των 3.710 χλστ. μήκους και ο μικρός κύκλος στροφής των 4,6 μέτρων, ευνοούν στους ελιγμούς και στο παρκάρισμα. Οι αναρτήσεις του με τη μαλακή ρύθμιση φιλτράρουν αποτελεσματικά τις μύριες ανωμαλίες των δρόμων, όμως επιτρέπουν αισθητές κλίσεις στις στροφές και ο πίσω ημιάκαμπτος άξονας αναπηδά σε ανωμαλίες του οδοστρώματος. Στο facelift που έγινε το 2016, υπήρξε σημαντική βελτίωση στο «στήσιμο» του αυτοκινήτου στο δρόμο, όπως και στην απόκριση του τιμονιού, το οποίο παρόλα αυτά υστερεί σε αίσθηση.

Πολύ χαμηλή κατανάλωση

Σχετικά με το τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο των 999 κ.εκ. με τους 71 ίππους και τα 88 Nm ροπής επαρκεί για την πόλη, συνεπικουρούμενο από το χαμηλό βάρος των 856 κιλών. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 13,6 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 172 χλμ. Μεγάλο ατού είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση, που κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα 5 λτ./100 χλμ.

Καλοί χώροι για τους επιβάτες

Αναφορικά με το εσωτερικό του Mitsubishi Space Star, η εικόνα του είναι λιτή, καθώς εστιάζει κυρίως στο κομμάτι της λειτουργικότητας με άριστη εργονομία. Στο ανανεωμένο μοντέλο ανασχεδιάστηκαν ο πίνακας οργάνων και το τιμόνι. Όσον αφορά τους χώρους των επιβατών, είναι άκρως ικανοποιητικοί για το μέγεθος του μοντέλου. Στο πίσω κάθισμα οι φιλοξενούμενοι έχουν στη διάθεσή τους επαρκή αέρα για τα πόδια, όμως ο χώρος αποσκευών των 235 λίτρων είναι μικρός για τα δεδομένα των μικρών αυτοκινήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store