Δυναμική παρουσία η Hyundai στην «Αυτοκίνηση 2018»

92

Δυναμικό παρόν θα δώσει η Hyundai Ελλάς στην έκθεση της ελληνικής αγοράς «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Δείτε ακόμη: Μπορεί BMW 328i 20ετίας να τα βάλει με το Hyundai i30 N; (+video)

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν την πλήρως ανανεωμένη προϊοντική γκάμα της Hyundai που περιλαμβάνει:

  • Το δημοφιλές i10
  • Το ανανεωμένο i20
  • Τη νέα οικογένεια i30 με το Hatchback, το Fastback και το σπορ Ν
  • Το νέο κόμπακτ SUV Kona
  • Το ολοκαίνουριο Tucson

Η Hyundai Ελλάς επιτυγχάνει τις καλύτερες επιδόσεις της στην αγορά λιανικής την τελευταία δεκαετία ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες των πελατών της. Κάνοντας, ήδη σήμερα, προσιτή τη μελλοντική τεχνολογία κινητήρων EURO 6d-TEMP, την υψηλή αξιοπιστία, την καλαίσθητη σχεδίαση, τις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense, την προηγμένη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, την απολαυστική εμπειρία οδήγησης και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai i30 Fastback N Line

Η έκθεση θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.