Τα νέα Hyundai i10, Kona Hybrid στην Αυτοκίνηση 2019

H Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ θα δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας. στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Δείτε ακόμη: 150 νέα μοντέλα στην «Αυτοκίνηση 2019»

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν ν’ απολαύσουν τις τεχνολογίες κίνησης Hyundai SmartStream και τις τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης Hyundai SmartSense σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων ξεκινώντας από τις κάτωθι πρεμιέρες:

Νέο i10: Σε πρώτη παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στην ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του. Μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, ομορφότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο από ποτέ.

Δείτε ακόμη: Hyundai Veloster N 320+ ίππων είναι ο «φονιάς» του Type R!

To ολοκαίνουριο Kona Hybrid, σε avantpremiere παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, με την πλέον προηγμένη πλήρη υβριδική τεχνολογία ισχύος 141 ίππων και συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης.

To Kona Electric, το 1o ηλεκτρικό compact SUV που κατασκευάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Την γκάμα θα πλαισιώνουν τα εξίσου πολύ σημαντικά μοντέλα:

i20: Ο αναμενόμενος φετινός πρωταθλητής του WRC, στην επιβατική εκδοχή του με την κορυφαία αξιοπιστία της μικρής κατηγορίας στο TUV Quality Report Γερμανίας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS 7DCT

i30: Mε το ισχυρότερο standard πακέτο τεχνολογιών S-10, τις σχεδιαστικές βραβεύσεις και τη Νο1 κατάταξη σε ποιότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία του από την JDPower Γερμανίας.

i30 Fastback Ν: Τα μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai με τους 275 ίππους -και ήδη σήμερα το δημοφιλέστερο hothatch της ελληνικής αγοράς- που σχεδιάστηκε για αληθινή οδηγική απόλαυση.

Kona: Η πολυβραβευμένη πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV

Tucson 48V Hybrid Diesel: Το μικρομεσαίο SUV που συνδυάζει πολύ χαμηλή κατανάλωση, πλούσια ροπή, άνετη οδήγηση και πολλές επιλογές σε ιπποδύναμη, κιβώτια ταχυτήτων και κίνηση σε 2 ή και σε 4 τροχούς.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback N

Get it on Google Play Download on the App Store