Η Μπάγερν μοιράζει γκολ με Audi e-tron

Η συνεργασία Μπάγερν-Audi μπαίνει στην ηλεκτρική εποχή, με τους παίκτες της κυρίαρχης ομάδας στη Bundesliga να παραλαμβάνουν τα νέα τους αυτοκίνητα, σε μια ιδιαίτερη τελετή που συμμετείχαν παλιοί θρύλοι των Βαυαρών.

Η σημερινή παράδοση-παραλαβή των οχημάτων δεν έγινε στο Ίνγκολσταντ, όπως είθισται, αλλά στο Säbener Straße του Μονάχου. Τριάντα εργαζόμενοι της Audi είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, προκειμένου να παραδώσουν τα e-tron, Q4 e-tron και RS e-tron GT στους παίχτες της ομάδας. Ταυτόχρονα, έζησαν τη μοναδική εμπειρία της ξενάγησης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από τον παλαίμαχο σέντερ φορ της ομάδας, Τζιοβάνι Έλμπερ, αφού πρώτα τους είχε υποδεχτεί ένας άλλος θρύλος των πρωταθλητών Γερμανίας: ο Όλιβερ Καν, που πλέον υπηρετεί τη Μπάγερν όχι κάτω από τα δοκάρια, αλλά στην κορυφή του Δ.Σ.

Λίον Γκορέτζκα, Σερζ Γκνάμπρι, Αλφόνσο Ντέιβις, Νταγιότ Ουπομεκανό και Ριάν Γκραβενμπερχ φωτογραφήθηκαν με τους τυχερούς επισκέπτες της Audi, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση της ομάδας. Πέρα από την παράδοση των αυτοκινήτων, η εκδήλωση είχε και ντεμπούτο πρωτοτύπου. Το RS e-tron GT FC Bayern έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βαυαρικό προπονητήριο, ως επιστέγασμα των 20 χρόνων συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Το αμάξωμα ντύνεται στα χρώματα της Μπάγερν, σε μια εκτέλεση που θυμίζει επετειακή φανέλα και με το σήμα της ομάδας σε περίοπτη θέση.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, δήλωσε: «Η Μπάγερν είναι τυχερή που έχει την Audi στο πλευρό της ως αξιόπιστο συνεργάτη, για περισσότερα από 20 χρόνια. Μας ενώνει ο τρόπος που προσπαθούμε συνεχώς για την τελειότητα και σκεφτόμαστε πάντα μπροστά – για παράδειγμα, όταν πρόκειται για την κινητικότητα. Ο κοινός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στο δρόμο των επιτυχιών με την Audi και στο μέλλον».

Get it on Google Play Download on the App Store