Ποια είναι η τιμή του VW T-Roc R στην Ελλάδα;

Το κορυφαίο μικρό SUV της Volkswagen, το T-Roc R έκανε πανελλαδική πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση 2019», ενώ μαζί με το T-Roc Cabrio και φυσικά με το νέο Golf τράβηξαν έντονα το ενδιαφέρον του κοινού, που είχε την ευκαιρία να τα δει για πρώτη φορά από κοντά.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross: Το πληρέστερο μικρό SUV

Παράλληλα, η Kosmocar ανακοίνωσε την τιμή του VW T-Roc R στα 48.600 ευρώ (29.348 ευρώ χωρίς φόρους), που το τοποθετεί πολύ κοντά με το Golf R (49.250 ευρώ). Αναμφίβολα το T-Roc R είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε δυναμικά χαρακτηριστικά.

Την κίνηση του πανίσχυρου κόμπακτ SUV αναλαμβάνει ο γνωστός 2.0 λτ. TSI των 300 ίππων και με ροπή 400 Nm. Σε συνδυασμό με την 7τάχυτο DSG και την τετρακίνηση 4MOTION, το βάρους 1.575 κιλών αυτοκίνητο επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Η μεικτή κατανάλωση είναι 7,5-7,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 171-176 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: VW Tiguan 2.0 BiTDI 240PS: Στην κορυφή των SUV

Εξωτερικά την πολύ αγριεμένη και μυώδη εμφάνισή του τονίζουν διάφορες προσθήκες και αλλαγές, όπως είναι οι νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα εμπρός και το διαχύτη πίσω, οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης (προαιρετικά προσφέρεται εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic), τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα φώτα LED και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ή των 19 ιντσών με ελαστικά 235/40.

Στο θάλαμο των επιβατών του T-Roc R, τη δυναμική του εικόνα ενισχύουν το σπορ τιμόνι με paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων, τα καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη, τα ανοξείδωτα πεντάλ, η μαύρη οροφή και τα διακοσμητικά χρωμίου και μαύρης λάκας.

Δείτε ακόμη: Εκδρομή στα Καλάβρυτα με το VW T-Roc 1.5 TSI

Get it on Google Play Download on the App Store