Έτοιμο το πακέτο M Performance για την BMW Σειρά 5

Λίγο μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης BMW Σειράς 5 και των M5/M5 Competition, έρχονται τα πακέτα M Performance να δώσουν έξτρα πικάντικη γεύση στο βαυαρικό μεγαλομεσαίο.

Δείτε ακόμα: Τα επίσημα στοιχεία των νέων BMW M3/M4 (+video)

Τα περισσότερα μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και περιλαμβάνουν εμπρός splitter, μάσκα, καλύμματα καθρεπτών, πλαϊνές ποδιές, με ένα διακριτικό spoiler να ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις στο αμάξωμα. Προαιρετικά, μπορούν να τοποθετηθούν αγωνιστικές λωρίδες στο πάνω μέρος των θυρών, ενώ 4 διαφορετικά σχέδια υπάρχουν για τις ζάντες αλουμινίου, σε διαστάσεις 19 και 20 ίντσων.

Για τις M5 και M5 Competition διατίθενται τακάκια, εξάτμιση και ανθρακονημάτινο καπάκι κινητήρα M Performance, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η ανάλογη εξάτμιση. M Performance σύστημα εξαγωγής διατίθεται και για τις ντίζελ 5άρες.

Διαβάστε επίσης: Με πάνω από 1.000 ίππους η νέα BMW M5!

Στο εσωτερικό συναντάμε δέρμα, alcantara και ανθρακόνημα. Το τιμόνι διατίθεται σε δυο επιλογές, δέρμα-carbon και alcantara-carbon. Από το εξωτικό υλικό είναι κατασκευασμένα και τα paddles του κιβωτίου πίσω από το τιμόνι, ενώ οι M5/M5 Competition έχουν αποκλειστικό τιμόνι και επιλογέα. Η σπορτίβ εμπειρία ολοκληρώνεται με αγωνιστικά πεντάλ, από ανοξείδωτο ατσάλι.

Get it on Google Play Download on the App Store