Νέα ειδική έκδοση Citroen C4 Cactus C-Series

Η γκάμα του μικρομεσαίου χάτσμπακ Citroen C4 Cactus αποκτά τη νέα έκδοση «C-Series», με την πιο κομψή και εμφαντική αισθητική. Το γράμμα «C» του μοντέλου αντιπροσωπεύει το «C» της μάρκας Citroen, την άνεση (Comfort) και τον ξεχωριστό χαρακτήρα (Character) του σχεδιασμού.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Citroen C5 Aircross 1.6 PureTech 180 ΕΑΤ8

Το νέο C4 Cactus C-Series δίνει έμφαση στα χρώματα, στα υλικά και στον εξοπλισμό του εσωτερικού. Εξωτερικά διακρίνεται από το ανοδιωμένο σκούρο κόκκινο που διακοσμεί τα γεωμετρικά σχήματα στα Aibumps και τους προβολείς ομίχλης στον εμπρός προφυλακτήρα. Επιπλέον, υπάρχουν λογότυπα «C-Series» στις μπροστινές πόρτες, κάτω από τους καθρέπτες. Τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος είναι τα λευκά Polar White ή White Pearlescent, τα γκρι Cumulus Grey ή Platinum Grey και το μαύρο Obsidian Black.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Citroen C3 Aircross 1.2 λτ. PureTech 110 PS

Στο εσωτερικό του κυριαρχούν οι γκρι επενδύσεις στο ταμπλό και στα καθίσματα με τις λευκές ραφές και τις κόκκινες λωρίδες. Οι ετικέτες «C-Series» στα καθίσματα και τα μαύρα πατάκια με τις κόκκινες ραφές, αποτελούν με την σειρά τους μοναδικά στοιχεία της έκδοσης. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, ενώ βάση αποτελεί η έκδοση Feel.

Δείτε ακόμη: Νέο Citroen C5 Aircross Hybrid με 1,7 λτ. κατανάλωση

Για την κίνηση του νέου Citroen C4 Cactus C-Series υπάρχουν τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 PureTech 110 και πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100 και 120.

Get it on Google Play Download on the App Store