Νέο και στιλάτο Citroen C3 Aircross Rip Curl (+video)

Η Citroen συνεχίζει την τετραετή συνεργασία της με την Rip Curl, παρουσιάζοντας τη νέα ειδική έκδοση του C3 Aircross που δίνει έμφαση στο στιλ και το νεανικό χαρακτήρα.

Δείτε ακόμα: Citroen από 9.990€ και με όφελος έως 3.000€

Εξωτερικά ξεχωρίζει χάρις στα γραφικά στις πόρτες, τα χρωματισμένα πλαίσια των προβολέων – κέντρων τροχών – καλύμματα καθρεπτών, τα σήματα «Rip Curl», τη διχρωμία του αμαξώματος (μαύρο χρώμα σε μπάρες οροφής, οροφή και κολόνες), τις προστατευτικές ποδιές και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών Matrix. Τέσσερα χρώματα αμαξώματος είναι διαθέσιμα: Platinum Grey, Cumulus Grey, Natural White και Perla Nera Black, με όλα να διατίθενται προαιρετικά σε συνδυασμό με μαύρες ζάντες για τις ανάλογες αντιθέσεις στα πρώτα 3, αλλά και το total black παρουσιαστικό του τελευταίου.

Δείτε ακόμα: Πάει με 3 ρόδες το Citroen DS; (+video)

Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις Terpa γκρίζων αποχρώσεων, που συνδυάζονται με το χρώμα της ώχρας στο πάνω μέρος των καθισμάτων. Τα σήματα Rip Curl δεν θα μπορούσαν να λείπουν, ούτε από εδώ. Το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών και navi της TomTom είναι στάνταρ, όπως και οι φωνητικές εντολές, τα Apple CarPlay και Android Auto, ο αυτόματος κλιματισμός και η κάμερα οπισθοπορείας. Το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος ανήκει επίσης στο βασικό εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης: Το Citroen C4 επιστρέφει ως κουπέ SUV

Κάτω από το καπό συναντάμε τον πολυβραβευμένο τρικύλινδρο τούρμπο 1.2 PureTech των 110 ίππων, σε συνεργασία με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store