Επίσημο: Αυτή είναι η Ferrari Purosangue SUV

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari είναι και επίσημα γεγονός, και πρόκειται για την πολυαναμενόμενη Purosangue. Αυτή είναι η επίσημη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική φίρμα και διακρίνεται το άκρως μυώδες και δυναμικό εμπρός άκρο της «υπερυψωμένης» Ferrari.

Όπως μπορούμε να δούμε θυμίζει την SF90 Stradale, όπου κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί το χώρισμα στα φανάρια, μαζί με τον έντονα ανάγλυφο προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς και την αιχμηρή «μύτη». Από άλλες ανεπίσημες εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έχουμε δει την ανάγλυφη τεχνοτροπία στις εμπρός πόρτες, τις πτυσσόμενες χειρολαβές και τα φουσκωμένα φτερά, που αγκαλιάζουν τα πίσω μικρά φωτιστικά σώματα.

Περεταίρω επίσημες πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται να γίνουν γνωστές αργότερα μέσα στο έτος, πιθανώς μέχρι το καλοκαίρι. Φημολογείται ότι θα εφοδιάζεται με ένα ή δύο μηχανικά σύνολα. Για παράδειγμα, η Roma τροφοδοτείται με τον 3.9 V8 twinturbo, ισχύος 620 ίππων και 760 Nm ροπής. Η 296 GTB συνδυάζει τον 2.9 V6 twinturbo (663 ίπποι) με ηλεκτροκινητήρα (166 ίππους), σε μια plug-in υβριδική εκτέλεση 830 ίππων και 740 Nm. Δεν αποκλείεται να δούμε μια «βασική» έκδοση, αλλά και μια πιο ισχυρή. Εν αναμονή λοιπόν για το νέο SUV, που θα ταράξει τα νερά στα ανώτερα «κλιμάκια».

Get it on Google Play Download on the App Store