Νέο Ford C-MAX με απενεργοποίηση κυλίνδρου

Το Ford C-MAX είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μάλλον έχει ξεχαστεί σε κάποια… γωνιά της γκάμας της μάρκας, αφού τα SUV αλλά και τα Fiesta και Focus έχουν κεντρίσει τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά η Ford βρήκε τρόπο να μας… θυμίσει την ύπαρξή του με μία νέα έκδοσή του, η οποία έχει την διακριτική ονομασία Sport.

Δείτε ακόμη: Κλάμα… Διαλύουν ολοκαίνουργιο Ford Focus RS (+video)

Το Ford C-MAX Sport είναι ουσιαστικά μία αναβαθμισμένη εξοπλιστικά και εμφανισιακά έκδοση του μικρομεσαίου MPV. Πλέον, το C-MAX μπορεί να έχει δίχρωμο αμάξωμα χάρη στη δυνατότητα βαψίματος της οροφής σε μαύρο χρώμα, διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών (προαιρετικά 18 ιντσών), αεροτομή και πλευρικά σπόιλερ. Ανάλογες είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα των επιβατών που ξεχωρίζει από των υπόλοιπων εκδόσεων χάρη στα σπορ καθίσματα, ενώ πλέον στάνταρ είναι το υποβραχιόνιο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Νέο Ford Fiesta Van και σε Sport έκδοση

Κάτω από το καπό του Ford C-MAX Sport τοποθετείται ο 1.0 λτ. EcoBoost σε εκδόσεις με 100 και 125 ίππους με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρου, ενώ για όσους θέλουν κάτι πιο δυνατό υπάρχει ο 1.5 λτ. EcoBoost σε εκδόσεις με 150 και 180 ίππους. Από την άλλη, η πετρελαιοκίνητη γκάμα του απαρτίζεται από τα μοτέρ 1.5 TDCi με 95 ή 120 ίππους και 2.0 λτ. TDCi με 150 ίππους ή 170 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store