Το νέο Ford Ranger περνάει δύσκολα (+video)

Το πολύ δημοφιλές pickup μοντέλο της Ford, το Ranger, ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην 5η κατά σειρά γενιά του, ενώ προς το παρόν δοκιμάζεται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες. Σύμφωνα με τη Ford η οποία το εμφανίζει για πρώτη φορά καμουφλαρισμένο, το νέο Ranger θα κάνει πρεμιέρα αργότερα εντός του έτους και θα λανσαριστεί το 2023.

Το μόνο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο που διακρίνεται κάπως, είναι τμήμα των εμπρός φωτιστικών σωμάτων. Αυτά θα είναι τελείως διαφορετικά από του υπάρχοντος Ranger, που σημαίνει ότι τα λεπτά οριζόντια θα δώσουν τη θέση τους σε πιο εντυπωσιακά κάθετα, όπως έχουμε δει στο νέο Ford F-150. Αντίστοιχα και η μάσκα θα είναι μεγαλύτερη και σε συνδυασμό με τα πιο φουσκωμένα φτερά θα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Η Ford υπόσχεται ότι το νέο Ranger θα προσφέρει εξαιρετικά εκτός δρόμου χαρακτηριστικά με δυναμικό οδηγικό DNA και θα είναι το πιο ικανό, ανθεκτικό, ευέλικτο και συνδεδεμένο Ranger. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες θα μοιράζεται κοινά στοιχεία με το επόμενο VW Amarok, όπως είναι και το πλαίσιο τύπου σκάλας Τ6, το οποίο πατάει και το Ford Bronco. Από πλευράς κινητήρων, το πιθανότερο είναι να το δούμε στην Ευρώπη με τον 2.0 λτ. EcoBlue bi-turbo. Αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του και με plug-in hybrid μηχανικό σύνολο, όπως επιτάσσει η εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store