To νέο Ranger Raptor αποκαλύφθηκε και μας προ(σ)καλεί

Η επόμενη γενιά του Ford Ranger Raptor αποκαλύφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια δύο ειδικών εκδηλώσεων οι οποίες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center στην Αθήνα και της Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Ο παρευρισκόμενοι και στα δύο event είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την «Build Tough» φιλοσοφία του νέου Ranger Raptor, το οποίο έρχεται να «χτίσει» πάνω στην παράδοση του προκατόχου του φέρνοντας μαζί του, στη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, μία πλειάδα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων. Κάτω από το καπό αναλαμβάνει ο πανίσχυρος 3.0 V6 EcoBoost, με απόδοση 288 άλογα και 491 Nm, που χάρις σε ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag (παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Ford GT και Focus ST) αυξάνει στιγμιαία την ισχύ του.

Το 10άρι αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω, φροντίζουν για την κατανομή της δύναμης στους τροχούς. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 7 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts), έχοντας στο πλευρό του και την ανάρτηση της Fox με τα αμορτισέρ Live Valve Internal Bypass. Η τεχνολογία δεν κρύβεται ούτε στο εσωτερικό, όπου δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών και η οθόνη αφής 12 ιντσών, που ελέγχει το σύστημα πολυμέσων SYNC4.

Το απόλυτο pick-up μοντέλο της Ford Performance θα δώσει βροντερό παρών το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στην Αθήνα, στο επίπεδο 1 του γνωστού εμπορικού κέντρου «The Mall Athens», στο Μαρούσι. Δίπλα στο αυτοκίνητο, θα βρίσκεται το Σάββατο 21 Μαΐου, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., το εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford, το οποίο θα είναι εκεί προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτόγνωρες δυνατότητες, τις προηγμένες τεχνολογίες αλλά και λεπτομέρειες για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του πιο σκληροτράχηλου Ford που έχει έρθει στην Ευρώπη!

Get it on Google Play Download on the App Store