Εντυπωσιακό το νέο Hyundai Santa Fe

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή του κάνει το νέο, 5ης γενιάς Hyundai Santa Fe, το οποίο όπως φαίνεται από την εικόνα του εμπρός μέρους του διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση. Η teaser εικόνα αποκαλύπτει πολλά νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως η νέα ευρεία παραλληλόγραμμη μάσκα και τα φώτα ημέρας LED που σχηματίζουν ένα «Τ» και προσδίδουν στο νέο Santa Fe ένα τολμηρό χαρακτήρα.

Δείτε ακόμα: 20 χρόνια από το πρώτο Hyundai Santa Fe

Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, η Hyundai θα παρουσιάσει επίσης μια νέα σειρά εξηλεκτρισμένων κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών και plug-in υβριδικών επιλογών για πρώτη φορά. Επιπλέον, το νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο SUV Hyundai παγκοσμίως με βάση την ολοκαίνουργια πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς Hyundai. Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό και την ασφάλεια, καθώς και στην απόδοση των εξηλεκτρισμένων κινητήρων.

Δείτε ακόμα: Θα αγοράζατε Hyundai Elantra με 13.390 ευρώ;

Το νέο Hyundai Santa Fe θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και στην Ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2020. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store