Νέο Hyundai Ioniq 6 First Edition για 2.500 «τυχερούς»

Η Hyundai ανακοίνωσε την έναρξη των προπωλήσεων για τη νέα ειδική έκδοση του Ioniq 6 First Edition. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 2.500 μονάδες και θα είναι διαθέσιμο στις σημαντικότερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Νορβηγία και την Ολλανδία.

Το εντυπωσιακής αισθητικής Ioniq 6 φέρει αποκλειστικά στοιχεία στην έκδοση First Edition, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του. Εξωτερικά, φέρει μαύρες ματ ζάντες 20 ιντσών, ταιριασμένες με αντίστοιχης απόχρωσης ένθετα στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στα καλύμματα των καθρεπτών. Πρόσθετα, τα μαύρα αλουμινένια σήματα «H» της Hyundai στον μπροστινό προφυλακτήρα και στη πόρτα του χώρου αποσκευών συμπληρώνουν τη μοναδικότητά του. Τα χρώματα αμαξώματος είναι τα Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic και Gravity Gold Matte.

Στο θάλαμο των επιβατών υπάρχουν διαφορετικές επενδύσεις και αποκλειστικός συνδυασμός δέρματος και υφάσματος Grey Tartan, εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Prophecy EV της Hyundai. Επιπλέον, διαθέτει ειδικά πατάκια Edition ECONYL με αποχρώσεις Grey Tartan.

Οι πελάτες στις προαναφερθείσες αγορές θα έχουν την ευκαιρία να προ-παραγγείλουν online ένα Ioniq 6 First Edition μέσω του ειδικού site της Hyundai, όταν η διαδικασία προπώλησης ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 CET. Εκεί, θα μπορούν να επιλέξουν το προτιμώμενο εξωτερικό από τα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το Ioniq 6 First Edition θα πωληθεί με τη μεγάλη μπαταρία των 77,4 kWh, η οποία προσφέρει μέγιστη αυτονομία 614 χιλιόμετρα.

Το Ioniq 6 First Edition έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στους πελάτες μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store