Το νέο Hyundai i30 N Line στο μικροσκόπιο (+video)

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο μικρομεσαίο της μοντέλο i30, το οποίο φέρει πολλές αλλαγές και αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό, σε τεχνολογία και σε κινητήρες. Τώρα, ο Product Marketing Specialist Richard Haleš, παρουσιάζει με περισσότερες λεπτομέρειες μέσω βίντεο, την σπορτίφ έκδοση i30 N Line και μας δείχνει πολλές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το νέο Hyundai i20 N (+video)

Το νέο Hyundai i30 N Line θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος, όπως είναι το Hatchback, το Fastback και το Wagon. Σε σχέση με τα πιο βασικά μοντέλα, το N Line διαθέτει αρκετά ξεχωριστά αισθητικά γνωρίσματα –και όχι μόνο, που τονίζουν το σπορτίφ προφίλ του και είναι εμπνευσμένα από την κορυφαία έκδοση του i30 N.

Δείτε ακόμα: Νέες εικόνες από το εσωτερικό του Hyundai i20 (+video)

Συγκεκριμένα, στο εμπρός άκρο διαθέτει μια πιο φαρδιά μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα με το σπόιλερ στο κάτω μέρος του. Εντελώς νέος είναι και σχεδιασμός του πίσω προφυλακτήρα με τον διαχύτη και τη νίκελ απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, το νέο i30 Ν Line πατάει σε νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i20

Αλλαγές υπάρχουν στις αναρτήσεις και στο τιμόνι, σε συνδυασμό με τους κινητήρες βενζίνης 1.5 T-GDi 160 PS και τον πετρελαίου 1.6 Diesel 136 PS για πιο δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης.

Σπορτίφ χαρακτηριστικά συναντώνται και στο εσωτερικό του i30 Ν Line. Αυτά αφορούν τα καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη, τα ανοξείδωτα πεντάλ, το σπορ τιμόνι με το λογότυπο N και τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα, τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και υποβραχιόνιο. Παράλληλα, ο 7 ιντσών ψηφιακός πίνακας οργάνων και η νέα οθόνη αφής των 10,25 ιντσών εκσυγχρονίζουν με την σειρά τους το ταμπλό.

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PS

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο με την παρουσίαση του νέου Hyundai i30 N Line:

Get it on Google Play Download on the App Store