Έτσι θα είναι το νέο Hyundai i20 N (+video)

Η Hyundai θα διευρύνει περεταίρω των γκάμα των σπορ μοντέλων της N, αφού μετά τα i30 N, i30 Fastback N και Veloster N θα προστεθούν και τα i20 Ν και Kona Ν.

Δείτε ακόμα: Νέες εικόνες από το εσωτερικό του Hyundai i20 (+video)

Προς το παρόν, το νέο Hyundai i20 έχει κάνει την εμφάνισή του στις νορμάλ εκδόσεις, ενώ παρουσιάζεται πλήρως αναβαθμισμένο και σαφώς πιο σύγχρονο σε σχέση με το προγενέστερο i20. Πως όμως θα είναι το κορυφαίο μικρό της Hyundai, το i20 N;

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i20

Με βάση αυτές τις εικόνες αλλά και τις επίσημες του νέου i20, το κορεατικό site KKS Studio δημιούργησε το i20 N, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές. Οι πιο βασικές αφορούν τον πιο μυώδη εμπρός προφυλακτήρα, τη μεγάλη μάσκα, τις κόκκινες ρίγες στο σπόιλερ εμπρός και στα μαρσπιέ, τις νέες ζάντες και τις κόκκινες δαγκάνες, καθώς και τη μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PS

Για τον κινητήρα που θα «φοράει» το i20 N, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά. Πιθανώς να διαθέτει τον 1.6 T-GDi με 200 ίππους, όμως δεν αποκλείεται να δούμε μια πιο ενισχυμένη έκδοση του νέου 1.5 T-GDi 160 PS που είδαμε στο ανανεωμένο i30. Υπάρχει και η εκδοχή να εφοδιάζεται με τον 2.0 T-GDi των 250 ίππων του i30 N, όμως αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να είναι το επικρατέστερο.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το Hyundai i30 N Project C;

Get it on Google Play Download on the App Store