Το νέο Hyundai Tucson θα «βγάλει μάτια» (+video)

Εδώ και πολύ καιρό τα renderings για το επερχόμενο νέο Tucson πάνε κι έρχονται, όμως σήμερα έχουμε τα πρώτα επίσημα πλάνα κατευθείαν από τη Hyundai. Και επιβεβαιώνει όσα περιμέναμε από την εμφάνισή του.

Καταρχάς, το εμπρός μέρος επαληθεύει την ψηφιακή απεικόνιση του AthaCars, που είδαμε πριν δυο εβδομάδες. Η σχεδίαση ξεχωρίζει χάρις στα λεπτά κι αιχμηρά φωτιστικά σώματα και την εμφατική μάσκα, που εκφράζει την τεχνοτροπία «Sensuous Sportiness» και συναντάμε σε κάθε νέο μοντέλο της κορεατικής εταιρίας (την πρωτοείδαμε στα Grandeur και Sonata). Βλέπουμε το εσωτερικό μέρος των φαναριών να ακολουθεί το μοτίβο της μάσκας, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο «πρόσωπο» για τα δεδομένα των compact SUV.

Δείτε ακόμα: Νέο Hyundai Kona και Kona N Line με 198 ίππους

Το προφίλ χαρακτηρίζεται από το έντονα ανάγλυφο σχήμα και τις τονισμένες ακμές, ενώ πίσω συναντάμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό σχέδιο, με τα διπλά φωτιστικά σώματα να θυμίζουν κυνόδοντες και να ενώνονται με μια LED λωρίδα.

Για το εσωτερικό, έχουμε εικόνα από το επίσημο σκίτσο. Ένα νέο τετράκτινο τιμόνι τοποθετείται μπροστά από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και δίπλα από την οθόνη αφής στο ταμπλό, αμφότερα με τρισδιάστατα γραφικά. Λεβιές ταχυτήτων δεν υφίσταται, με τις λειτουργίες του κιβωτίου να επαφίονται σε ένα χειριστήριο, επίσης αφής. Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά θα περάσουν στην έκδοση παραγωγής, αλλά ακόμα και μερικά από τα στοιχεία να βρουν το δρόμο για…το δρόμο, θα μιλάμε για το πιο φαντασμαγορικό εσωτερικό της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Εξοπλισμός και κινητήρες του νέου Hyundai i20

Υπομονή μέχρι τις 14 του μηνός, που περιμένουμε το Tucson 4ης γενιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store