Έτσι θα είναι το εντελώς νέο Hyundai Tucson

Με τη Hyundai να εργάζεται πυρετωδώς στην εξέλιξη του νέου Tucson, τα σενάρια για το νέο μοντέλο δίνουν και παίρνουν, ενώ το διαδίκτυο βρίθει από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες σχεδιαστών που οραματίζονται το πώς θα είναι το κορεάτικο SUV.

Δείτε ακόμα: Hyundai Kona Electric διένυσε 1.026 χλμ. με μια φόρτιση

H άποψη του AthaCars είναι από τις πιο εμπεριστατωμένες στο χώρο των renderings, και το Tucson συνεχίζει επιτυχημένα το σερί. Η σχεδίαση ξεχωρίζει χάρις στα λεπτά κι αιχμηρά φωτιστικά σώματα και την εμφατική μάσκα, που εκφράζει την τεχνοτροπία «Sensuous Sportiness» και συναντάμε σε κάθε νέο μοντέλο της κορεατικής εταιρίας (την πρωτοείδαμε στα Grandeur και Sonata). Βλέπουμε το εσωτερικό μέρος των φαναριών να ακολουθεί το μοτίβο της μάσκας, ενδεχομένως με τη μορφή των LED ημέρας. Το προφίλ χαρακτηρίζεται από το έντονα ανάγλυφο σχήμα και τις τονισμένες ακμές, ενώ πίσω συναντάμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό σχέδιο, με τα διπλά φωτιστικά σώματα να θυμίζουν κυνόδοντες και να ενώνονται με μια LED λωρίδα.

Ποιοτικά αναβαθμισμένο αναμένεται να είναι και το εσωτερικό του Tucson, έχοντας επιρροές από τα Venue και Santa Fe. Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα τώρα και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, για την αγορά της Αμερικής αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο 2.5λιτρος κινητήρας σε δυο εκδόσεις (ατμοσφαιρικός και υπερτροφοδοτούμενος), με τη μετάδοση της κίνησης να εξασφαλίζεται από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Για την ευρωπαϊκή αγορά τώρα, οι νέοι 1.5 GDI και 1.5 Τ-GDI -που έκαναν πρεμιέρα στο νέο i30, θα αναλάβουν τον κύριο όγκο πωλήσεων, ο mild υβριδικός ντίζελ θα συνεχίσει και θεωρείται βέβαια η προσθήκη του υβριδικού συστήματος, που πρωτοείδαμε στο Sonata.

Διαβάστε επίσης: Νέο Hyundai Elantra N Line 1.6 GDI Turbo

Οι Κορεάτες έχουν προγραμματίσει το ντεμπούτο της 4ης γενιάς Tucson για το τέλος του έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store