Η Suzuki φρεσκάρει το Ignis!

Η Ιαπωνική μάρκα ανανεώνει αισθητικά το δημοφιλές μίνι μοντέλο της, αναβαθμίζει τον 1.2 λίτρων κινητήρα βενζίνης, ενώ το προσφέρει και με αυτόματο κιβώτιο για όσους το επιθυμούν.

Φαίνεται πως η Suzuki ακολουθεί πιστά το δόγμα, «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις», εξ ου και οι περιορισμένες αλλαγές στο δημοφιλές Ignis.

Δείτε ακόμα: 0-180 χλμ./ώρα με Suzuki Swift GTi (+video)

Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, το ανανεωμένο Suzuki Ignis φέρει νέους προφυλακτήρες και μια ανασχεδιασμένη μάσκα. Επιπλέον στο πίσω τμήμα του, τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Τέλος για τον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν στο σύνολο 11 διαφορετικά χρώματα, όπου έχουν ενσωματωθεί 3 νέες αποχρώσεις. Η καμπίνα διατηρεί το minimal, αλλά σύγχρονο σχεδιασμό της, ενώ θα υπάρχουν δύο καινούριοι χρωματισμοί (Lazuli Medium Blue Pearl και Medium Grey Metallic), αλλά και ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Swift Sport Katana για μαχητές των δρόμων

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως εντοπίζεται στην «καρδιά» του μοντέλου. Οι μηχανικοί της Suzuki αναβάθμισαν τον 1.2 K12D DUALJET κινητήρα, όπου τοποθέτησαν νέο σύστημα διπλού ψεκασμού. Ο κινητήρας αυτός συνεργάζεται με ενισχυμένο ήπιο υβριδικό σύστημα και μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου 10 Ah, έναντι των 3 Ah, που είχε το προηγούμενο μοντέλο. Η υβριδική έκδοση του Ignis πέρα από το χειροκίνητο κιβώτιο, θα προσφέρεται και με αυτόματο CVT. Η «φρεσκαρισμένη» έκδοση του Suzuki Ignis θα βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας από τις αρχές του επόμενου μήνα!

Get it on Google Play Download on the App Store