Suzuki Swift Sport Katana για μαχητές των δρόμων

Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο κάνει η νέα ειδική έκδοση Katana του Suzuki Swift Sport με τα τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά. Να υπενθυμίσουμε ότι το Μάιο του 2019 λανσαρίστηκε στην Ολλανδία το Swift Sport Katana σε 30 αντίτυπα, αλλά με πιο ήπια εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: «Καταδρομικό» Suzuki Jimny Sierra Marine

Το νέο Swift Sport Katana διαθέτει ίδιες αποχρώσεις και αυτοκόλλητες ταινίες με την ομώνυμη μοτοσικλέτα. Τη μυώδη εμφάνιση του μικρού Suzuki τονίζουν τα φουσκωμένα φτερά, το μεγάλο σπόιλερ εμπρός και οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, φέρει ποδιές στα μαρσπιέ, διαχύτη πίσω με σπόιλερ στα άκρα και δύο μεγάλες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα διακοσμητικά στο ταμπλό, κονσόλα και πόρτες, καθώς και στο τιμόνι.

Δείτε ακόμη: Suzuki Swift Sport έτοιμο για WRC

Η Suzuki δεν αναφέρει μηχανικές ή τεχνικές αλλαγές, ωστόσο η ανάρτηση φαίνεται χαμηλωμένη. Να υπενθυμίσουμε ότι το εργοστασιακό Swift Sport εφοδιάζεται με τον turbo κινητήρα των 1.4 λτ. Με τους 140 ίππους και 230 Nm ροπής, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,1 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Το Suzuki Swift GTi μοίρασε κόφτες στον κόσμο!

Get it on Google Play Download on the App Store