Ακόμα πιο δυναμικό το νέο Kia Stinger

H Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Stinger, το οποίο γίνεται ακόμα πιο δυναμικό σε εμφάνιση και πολυτελές στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Νέο Kia Stonic με υβριδική τεχνολογία (+video)

Εξωτερικά, οι παρεμβάσεις των σχεδιαστών είναι λίγες και στοχευμένες. Εξάλλου, το Stinger διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχήματα που συναντάς σε mainstream μοντέλο και είναι μόλις 2 ετών. Μπροστά συναντάμε ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα, που πλέον ενσωματώνουν τα LED ημέρας και είναι πιο σκουρόχρωμα. Πίσω, οι αλλαγές είναι περισσότερες και εντοπίζονται στην ενιαία λωρίδα LED μεταξύ των δυο φαναριών, αλλά και τα νέα φλας. Αυτά ενσωματώνουν 10 μικρά LED έκαστο, που μιμούνται το μοτίβο της καρό σημαίας. Δυο νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου (ένα 18 κι ένα 19 ιντσών), μεγαλύτερες απολήξεις για την τετραπλή εξάτμιση και πιο έντονος διαχύτης είναι επιλογές που οι αγοραστές συναντούν στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης: Σανίδωμα με το Kia Stinger GT 370 PS (+video)

Στο εσωτερικό, η κυριότερη διαφορά εντοπίζεται στην μεγαλύτερη οθόνη αφής 10,25 ιντσών και το νέο σύστημα πολυμέσων της Kia. Η κεντρική κονσόλα διατίθεται είτε σε αλουμινένια, είτε σε ανθρακονημάτινη εκτέλεση, ενώ υπάρχει κρυφός φωτισμός με 64 διαφορετικούς χρωματισμούς. Οι ραφές στις επενδύσεις είναι νέες και ποιοτικότερες, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί ποικίλουν αναλόγως αγοράς και έκδοσης.

Δείτε ακόμα: Kia XCeed 1.4 T-GDi vs VW T-Roc 1.5 TSI

Κάτω από το καπό, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για τα δρώμενα. Κατά πάσα βεβαιότητα, τα τρία υπάρχοντα μοτέρ θα συνεχίσουν να κινούν το Stinger: ο 2λιτρος τετρακύλινδρος των 245 ίππων, ο ντίζελ 2.2 CRDi των 200 ίππων και ο 3.3 twinturbo V6 των 370 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση αποκλειστικά με πίσω κίνηση, στις υπόλοιπες δυο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητης έκδοσης.

Διαβάστε επίσης: Πίσω από το Kia XCeed η Supra στον τάρανδο! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store