Νέο υπερπολυτελές Kia K900 με κινητήρα 365 ίππων

Η Kia παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο, δεύτερης γενιάς κορυφαίο της μοντέλο Kia K900, το οποίο προσφέρει πολυτέλεια, ανέσεις, τεχνολογία και επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Το πληθωρικών διαστάσεων Kia K900 με μήκος 5.120 χλστ., πλάτος 1.915 χλστ., ύψος 1.491 χλστ. με μεταξόνιο 3.104 χλστ. διαθέτει κομψό σχεδιασμό μέσω των διαδοχικών απαλών του καμπύλων επιφανειών, της μεγάλης μάσκας με τις 176 κυψέλες που μοιάζουν με κοσμήματα και του χυτού προφίλ, θυμίζοντας σε κάποια σημεία βρετανικά πολυτελή αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Stonic 1.6 Diesel 110 PS (+video)

Ιδιαίτερα πολυτελές, κομψό και μινιμάλ είναι και το εσωτερικό του νέου Kia K900, το οποίο προσφέρει ότι αναζητήσει κανείς από ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Το ταμπλό διακρίνεται από τις ευθείες γραμμές του, τα λίγα χειριστήρια και τη μεγάλη οθόνη των 12,3 ιντσών στο κέντρο. Επίσης, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων TFT μεγέθους 7 ιντσών ή 12,3 ιντσών, καθώς και ένα Head Up Display 9,7 ιντσών. Φυσικά, το τεχνολογικό πακέτο περιλαμβάνει πάρα πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία βελτιώνουν σημαντικά τα επίπεδα ενεργητικής ασφαλείας.

Την πολυτέλεια ενισχύουν με την σειρά τους οι δερμάτινες επενδύσεις που καλύπτουν τις περισσότερες επιφάνειες του εσωτερικού, όπως και τα διακοσμητικά από ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν θέρμανση και εξαερισμό, του οδηγού έχει 20 διαφορετικές ρυθμίσεις, του συνοδηγού 12 και των πίσω επιβατών 12 και 14 ρυθμίσεις. Επίσης, το Kia K900 εφοδιάζεται με ένα υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα απόδοσης 900 watt με 17 ηχεία της Harman Kardon/Lexicon.

Δείτε ακόμη: Τελικές με Kia Stinger GT 370 PS (+video)

Την κίνηση της νέας ναυαρχίδας της Kia αναλαμβάνει ένα 3.3 λτ. twin turbo V6 μηχανικό σύνολο ισχύος 365 ίππων και 510 Nm ροπής. Η δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης, ενώ συνδυάζεται με ένα δεύτερης γενιάς αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store