Φρεσκάρισμα για το MINI JCW Countryman

Δυο μήνες μετά την ανανέωση του Countryman, η MINI παρουσιάζει την φρεσκαρισμένη εκδοχή του JCW. Οι αλλαγές αφορούν ως επί το πλείστον μια ελαφρά τόνωση στην εμφάνιση και την προσθήκη νέων αξεσουάρ.

Δείτε ακόμα: Τούμπαρε με το που αγόρασε το νέο MINI GP (+video)

Μπροστά, το JCW Countryman διακρίνεται για τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα διαφορετικά φώτα ημέρας LED, ενώ πίσω κεντρίζουν τα βλέμματα τα LED στα φανάρια, που αναπαριστούν τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι πλέον μεγαλύτερες και το σήμα «COUNTRYMAN» στην πίσω πόρτα, επίσης ανασχεδιασμένο.

Διαβάστε επίσης: DS 3 Crossback 1.5 BlueHDi Vs ΜΙΝΙ Countryman One D

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, διακοσμητικά και χρωματισμοί, καθώς και δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις. Νέα προσθήκη είναι ο προαιρετικός, μικρός ψηφιακός πίνακας οργάνων των 5 ιντσών, ο οποίος συμπληρώνεται με την οθόνη των 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό. Εξυπακούεται πως όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας (Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa) είναι στάνταρ, όπως και το σύστημα πλοήγησης.

Δείτε ακόμα: MINI Clubman JCW «φορτώνει» S3 και CLA 35 (+video)

Κάτω από το καπό, ο 2λιτρος τετρακύλινδρος τούρμπο TwinPower παραμένει απαράλλαχτος. Αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής, που καταλήγουν στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης ALL4 και του 8τάχυτου αυτόματου Steptronic. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 5,1 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Προαιρετικά το JCW Countryman μπορεί να να εξοπλιστεί με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store