Νέο υβριδικό Mitsubishi ASX με γαλλικά γονίδια

Η Mitsubishi ανακοίνωσε νέες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο ASX, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη την Άνοιξη του 2023. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτης γενιάς ASX παρουσιάστηκε το 2010 και ακόμα πωλείται σε αρκετές αγορές, έχοντας δεχτεί αρκετές μηχανικές και σχεδιαστικές αναβαθμίσεις.

Το νέας γενιάς ASX δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τον προκάτοχό του και θα διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής, όσον αφορά τα κινητήρια σύνολά του. Αυτά θα είναι φουλ υβριδικά και plug-in hybrid. Δεδομένου του γεγονότος ότι το νέο ASX θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, το πιθανότερο είναι να ενσωματώνει τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες του Captur. Αυτοί είναι ο E-Tech Hybrid με τη συνδυαστική απόδοση των 145 ίππων και ο E-Tech Plug-in Hybrid των 160 συνολικά ίππων. Όσον αφορά την παραγωγή του νέου ASX, αυτή θα γίνεται στο εργοστάσιο της Renault στο Valladolid (Ισπανία).

«Το νέο ASX είναι το κατάλληλο όχημα την κατάλληλη στιγμή: μοντέρνος σχεδιασμός, διευρυμένος εξοπλισμός και εξαιρετικά αποδοτική, οικονομική οδήγηση, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ποιότητα της Mitsubishi. Ανυπομονούμε για το νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι επίσης στο εκθεσιακούς χώρους στη Γερμανία από τις αρχές του 2023. Το νέο ASX είναι μια σαφής δέσμευση για την παγκόσμια σημασία της ευρωπαϊκής αγοράς», λέει ο Werner H. Frey, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors στη Γερμανία.

Get it on Google Play Download on the App Store