Να και το εσωτερικό του Skoda Vision iV

Προ ημερών η Skoda μας είχε παρουσιάσει τρία σκίτσα από το πρωτότυπο μοντέλο της, το Vision iV, το οποίο απεικονίζει την στροφή της μάρκας στα ηλεκτρικά μοντέλα και θα παρουσιαστεί στη Γενεύη. Σήμερα μας αποκαλύπτει το εσωτερικό του!

Αναλύοντας το σκίτσο που δημοσιοποιήθηκε, διακρίνεται ένας αρκετά μίνιμαλ σχεδιασμός, όπου ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment, η οποία βρίσκεται στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας, ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι, το τιμόνι δύο ακτίνων, τα σπορ μπάκετ καθίσματα κι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που ίσα, ίσα διακρίνεται.

Δείτε ακόμη: Πόσο κάνει το Skoda Kodiaq RS στην Ευρώπη

Η απουσία του τούνελ μετάδοσης λόγω της ηλεκτρικής κίνησης βοηθάει στο να υπάρχουν άνετοι χώροι επιβατών, ενώ κάτω από το υποβραχιόνιο θα ενσωματώνεται και σύστημα ασύρματης φόρτισης για 2 smartphone. Να θυμίσουμε πως το Vision iV Concept θα είναι ένα crossover τετράθυρο κουπέ, το οποίο θα πατάει στην ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ και θα προσφέρει μοναδική εξωτερική σχεδίαση για τα δεδομένα των Skoda.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές service Skoda με όφελος έως 40%

Οι τεράστιοι τροχοί των 22 ιντσών δεσπόζουν, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί η έλλειψη μεσαίας κολόνας. Στόχος της τσέχικης φίρμας είναι μέχρι το 2025 να έχει κατασκευάσει τουλάχιστον 10 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, με τα 6 εξ αυτών να είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Get it on Google Play Download on the App Store