Η Nissan ανανέωσε παλιό της μοντέλο

Το προγενέστερο Nissan Micra μπορεί στην Ευρώπη να έχει σταματήσει να πωλείται από το 2017 που ξεκίνησε το λανσάρισμα του υπάρχοντος, πέμπτης γενιάς μοντέλου, ωστόσο σε πολλά άλλα κράτη συνεχίζει να διατίθεται το τέταρτης γενιάς Micra (ή March).

Τώρα η Nissan ανανέωσε για ακόμα μία φορά το προγενέστερο Micra που βρίσκεται στην παραγωγή από το 2010 και του έκανε διάφορες αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Εξωτερικά ξεχωρίζει αμέσως από το πλήρως ανασχεδιασμένο και πιο αιχμηρό εμπρός άκρο, ακολουθώντας τα αισθητικά πρότυπα του κόμπακτ SUV Kicks. Κύρια σχεδιαστικά του γνωρίσματα είναι η νέα μάσκα «V-Motion», τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα και ο πιο σπορτίφ προφυλακτήρας. Αντίστοιχα και στο πίσω άκρο του έχουν ανασχεδιαστεί τα φώτα και ο προφυλακτήρας, προσδίδοντάς του μια πιο «φρέσκια» εμφάνιση.

Αλλαγές εντοπίζονται και στο εσωτερικό του ανανεωμένου March, όπως είναι το νέο τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος και η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με τη μεγαλύτερη οθόνη των 6,75 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Από τη βασική του έκδοση το ανανεωμένο (προγενέστερο) Micra που πωλείται στο Μεξικό περιλαμβάνει ABS και 6 αερόσακους, όταν εκεί διατίθενται ακόμα αυτοκίνητα χωρίς κανένα αερόσακο.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το 1.600άρι μηχανικό σύνολο των 106 ίππων και 142 Nm ροπής, συνδυασμένο με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων ή αυτόματο 4 ταχυτήτων. Οι τιμές του στο Μεξικό ξεκινούν από 219.900 πέσο (σημερινή ισοτιμία 9.000 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store