Νέο Nissan GT-R T-Spec με το μυαλό στο Skyline R34

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε από τη Nissan και, όπως είχαμε προβλέψει, δεν αφορούσε το λανσάρισμα της νέας γενιάς GT-R. Οι Ιάπωνες πάντως δεν μας απογοήτευσαν, καθώς έφεραν το R35 στα μέτρα του αξεπέραστου Skyline R34!

Το GT-R T-Spec μαγνητίζει τα βλέμματα χάρις στο συνδυασμό του χρώματος Millenium Jade και των χρυσαφί ζαντών. Μια χρωματική επιλογή που πρωτοείδαμε στο σπανιότατο R34 GT-R V-Spec II Nür. Με «άρωμα» Skyline είναι και η δεύτερη επιλογή στην παλέτα του T-Spec, που έχει τη μορφή του Midnight Purple – μια «σύγχρονη εκδοχή» (όπως λέει η Nissan) του χαρακτηριστικότατου μωβ, που χάριζε μοναδική ταυτότητα στο R34.

Τι άλλο έχει να προσφέρει το R35 T-Spec; Επί της ουσίας, πρόκειται για εξημερωμένη εκδοχή του Track Edition. Τα φαρδύτερα μετατρόχια εκείνου είναι παρόντα, όπως και το ανθρακονημάτινο spoiler, αλλά όχι η σφιχτότερη ανάρτηση. Πέραν αυτών, έχουμε 19άρες σφυρήλατες ζάντες της RAYS και κεραμικά δισκόφρενα πίσω τους, αεραγωγούς φρένων από Nismo, αεραγωγούς στο καπό και μπόλικα σήματα «T-Spec» μέσα-έξω. Μιλώντας για «μέσα», το εσωτερικό φέρει έναν νέο πράσινο χρωματισμό, ονόματι Mori Green, πλούσιες δόσεις δέρματος, suede και alcantara, μαζί με κίτρινες λεπτομέρειες.

Στα μηχανικά μέρη, ουδεμία αλλαγή. Ο 3.8 V6 twinturbo αποδίδει 570 ίππους στις 6.800 σ.α.λ. και 637 Nm στις 3.300-5.800 σ.α.λ., με το 6άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη να την παρέχει στους τέσσερις τροχούς και να εξασφαλίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ., με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 315 χλμ./ώρα.

Η ειδική έκδοση του «Godzilla» θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με τις μόνες επιβεβαιωμένες αγορές μέχρι στιγμής να είναι αυτές της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store