Παραγωγή μόλις 8 μοντέλων για το Subaru STi Final Edition!

Μια έκδοση άκρως περιορισμένης παραγωγής μας παρουσίασε η Subaru Ισπανίας για την τέταρτη γενιά του WRX STI. Το όνομα αυτής Final Edition όπου θα είναι διαθέσιμα προς πώληση έξι αυτοκίνητα στο γνωστό μπλε χρώμα, WR Blue Pearl και δύο σε μαύρο Crystal Black Silica.

Και τα οχτώ μοντέλα εξοπλίζονται με όμορφες ζάντες 19 ιντσών σε χρυσή απόχρωση φέρνοντας στο μυαλό των παλαιότερων, τα ένδοξα χρόνια της Subaru στο WRC.

Δείτε ακόμη: Tο πιο ακραίο Subaru WRX STI είναι γεγονός (+video)

Στην εξωτερική εμφάνιση ξεχωρίζει το νέο εμπρός σπόιλερ, η νέα μάσκα με την κόκκινη λεπτομέρεια και σαφώς η ευμεγέθης αεροτομή στο πίσω τμήμα όπως και οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξαγωγής. Στη καμπίνα διακρίνεται, το τιμόνι με επένδυση Alcantara, με το κόκκινο start button για να έρθει στη ζωή ο 2,5λιτρος boxer να κεντρίζει το βλέμμα. Σαφώς για να τονιστεί ο ξεχωριστός χαρακτήρας της έκδοσης υπάρχει η χαρακτηριστική πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό δίπλα από το κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Toyota Yaris WRC με Subaru Impreza WRC! (+video)

Η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έδωσε κάποιες πληροφορίες που να αφορούν τυχόν μηχανικές αναβαθμίσεις για τον 2,5λιτρο boxer κινητήρα, οπότε και η Final Edition κινείται από 300 ίππους με 400 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων. 

Get it on Google Play Download on the App Store