Νέο και πανίσχυρο infotainment για τα Skoda

Η Skoda αναβαθμίζει το σύστημα πολυμέσων της, το οποίο πλέον βασίζεται στην τρίτη γενιά της ψηφιακής πλατφόρμας του VW Group (MIB 3) και προσφέρει 10 φορές μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη!

Δείτε ακόμα: Αλλαγές σε όλα τα μοντέλα της Skoda

Τα Karoq, Kodiaq και Superb αποκτούν στάνταρ φωνητικό έλεγχο, μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο, τεχνολογία SmartLink, δυνατότητες online εξατομίκευσης του ψηφιακού περιβάλλοντος και των λειτουργιών, μαζί με πολλές ακόμα δυνατότητες που θα λατρέψουν οι «γκατζετόφιλοι». Η οθόνη αφής των 8 ιντσών διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά και ακόμα καλύτερη ευκρίνεια, ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις που ενσωματώνει και το σύστημα πλοήγησης Colombus η διάμετρος αυξάνεται στις 9,2 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Skoda Scala 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

Μέσω της εφαρμογής Skoda Connect μπορείτε απλά να περάσετε την τοποθεσία που βρίσκεστε από το smartphone, γλιτώνοντας χρόνο στην πληκτρολόγηση πληροφοριών στο GPS. Επιπλέον, επίσης μέσω του Skoda Connect, μπορείτε να μεταφέρετε τις προτιμήσεις σας (οδηγικό προφίλ, αγαπημένοι σταθμοί, playlists κλπ) από το ένα Skoda στο άλλο. Συνολικά, έως 14 διαφορετικά προφίλ μπορούν να αποθηκευτούν. Επιπλέον, οι θύρες είναι πλέον USB-C αντί USB-A.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Skoda Octavia G-TEC «καίει» 2,8€/100 χλμ.

Μαζί με τα Karoq, Kodiaq και Superb, αναβαθμίσεις θα δεχτούν και τα Kamig-Scala, αργότερα μέσα στη χρόνια. Αξίζει, δε, να αναφερθεί πως η επερχόμενη Fabia 4ης γενιάς αναμένεται να έχει τα περισσότερα από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά ως στάνταρ!

Get it on Google Play Download on the App Store