Γεμάτο αδρεναλίνη το Subaru Viviz Adrenaline (+video)

Η Subaru μάς συστήνει την νέα της σχεδιαστική φιλοσοφία, μέσα από το Viviz Adrenaline Concept που προοιωνίζει τον διάδοχο του ΧV (ή Crosstrek, αναλόγως αγοράς).

To Viviz υιοθετεί την τεχνοτροπία «Bolder», η οποία με την σειρά της αποτελεί την εξέλιξη της σχεδιαστικής νότας «Dynamic X Solid». Ξεχωρίζει χάρις στην αιχμηρή διαμόρφωση του εμπρός μέρους, με την μάσκα να εξέχει του υπόλοιπου τμήματος και τα φωτιστικά σώματα να τραβιούνται σχεδόν μέχρι το μέσο των φτερών. Στο πίσω μέρος διακρίνεται το έντονο πλάτος των ώμων, κεκλιμένη γραμμή της οροφής και οι κρυφές χειρολαβές των πίσω θυρών, χαρακτηριστικά που εντείνουν την αίσθηση κουπέ αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Νέο Subaru Legacy και turbo boxer με 260 άλογα

Φυσικά οι εκτός δρόμου δυνατότητες δεν θα μπορούσαν να αφεθούν στην μοίρα τους, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για SUV της Subaru. Τα αμιγώς χωμάτινα ελαστικά, οι προστατευτικές ποδιές εμπρός-πίσω και το πλαστικό που σχηματίζει ένα ενιαίο προστατευτικό περίγραμμα στα κάτω μέρος του αμαξώματος, αλλά και τους θόλους των τροχών.

Διαβάστε επίσης: Tο πιο ακραίο Subaru WRX STI είναι γεγονός (+video)

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, ουδείς λόγος γίνεται από την Subaru. Το Viviz εξάλλου, λειτουργεί περισσότερο ως σχεδιαστικός προπομπός του επόμενου XV. Αν κρίνουμε από την τάση της αγοράς γενικότερα, αλλά και της συγκεκριμένης κατηγορίας ειδικά, μια plug-in υβριδική μορφή θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Ήδη υπάρχει η αντίστοιχη έκδοση στο σημερινό XV, κάτι που προδικάζει το μέλλον του διαδόχου. Το κατά πόσο θα μοιάζει στο Adrenaline, μένει να διαπιστωθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store