Επετειακό και κατάμαυρο Toyota Camry Black Edition

Η Toyota γιορτάζει τα 40 χρόνια παραγωγής του Camry, παρουσιάζοντας την επετειακή έκδοση Black Edition. Κι όπως φανερώνει η ονομασία της, το μαύρο χρώμα είναι παντού.

Δείτε ακόμα: Ολοκαίνουργια Toyota Camry σαπίζουν σε δάσος

Το Precious Black Pearl χρωματίζει το ιαπωνικό μεγαλομεσαίο από άκρη σε άκρη και του χαρίζει μια πιο επιθετική, αλλά και επιβλητική εμφάνιση. Στο εμπρός άκρο του, η μάσκα, ολόκληρος ο προφυλακτήρας, τα καλύμματα των καθρεπτών και τα σπόιλερ είναι μαύρα, όπως επίσης και οι γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Ακόμα και τα έξυπνα σόναρ είναι βαμμένα μαύρα, οπότε το μόνο στοιχείο που ξεφεύγει από τη… μαυρίλα, είναι τα σήματα της Toyota. Βέβαια, σε αντίθεση με το αντίστοιχο RAV4, εδώ υπάρχουν άλλες δυο χρωματικές επιλογές: τα Platinum White Pearl Mica και Emotional Red II, που συνδυάζονται με οροφή σε χρώμα Attitude Black Mica.

Διαβάστε επίσης: Έχετε δει τα κινεζικά Toyota Yaris;

Στο εσωτερικό οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μαύρων και κόκκινων δερμάτινων επενδύσεων. Στον πλούσιο εξοπλισμό του περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακός καθρέπτης οπισθοπορείας, premium ηχοσύστημα της JBL εννέα ηχείων με DAB και ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου. Στάνταρ είναι φυσικά και το Toyota Safety Sense, με πληθώρα επικουρικών συστημάτων ασφαλείας όπως αναγνώριση τυφλού σημείου και πεζών, αυτόματο φρενάρισμα και διατήρηση λωρίδας, ενεργό cruise control, έλεγχο οπίσθιας κυκλοφορίας κλπ.

Δείτε ακόμα: Ποια λάδια βάζουμε στα μοντέλα της Toyota; (+video)

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή, οπότε το υβριδικό σύνολο THS II των 2.5 λίτρων και 178 ίππων συνεχίζει να τροφοδοτεί είτε τους εμπρός τροχούς, είτε τους τέσσερις (στην τετρακίνητη έκδοση E-Four). Οι τιμές για το Camry Black Edition 2WD ξεκινούν από τα 4.208.000 γεν (33.462 ευρώ) και τα 4.406.000 (35.117 ευρώ) για το E-Four

 

Get it on Google Play Download on the App Store