Νέο και σκληροτράχηλο Toyota 4Runner γεμάτο τεχνολογία

Το 4Runner, μαζί με το Land Cruiser, είναι οι εκπρόσωποι της παλιάς σχολής στα SUV της Toyota. Πλαίσιο τύπου σκάλας, σκληροτράχηλη εμφάνιση, εστιασμένο στήσιμο για κίνηση εκτός δρόμου, αλλά και τεχνολογία.

Δείτε ακόμα: Το Suzuki Jimny τα βάζει με το Toyota Land Cruiser (+video)

Οι ψηφιακές εξελίξεις δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανένα μοντέλο, ούτε καν ένα macho SUV σαν το 4Runner. Από το 2009 που κυκλοφορεί, είναι από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα της κατηγορίας στις Η.Π.Α., ενώ το facelift του 2014 το ανανέωσε αισθητικά και προσέθεσε την ειδική έκδοση TRD Pro στην γκάμα. Για φέτος η αναβάθμιση είναι τεχνολογικής φύσεως, με την προσθήκη του Toyota Safety Sense P που περιλαμβάνει πρόληψη σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών (Pre-Collision System και Pedestrian Detection), ενεργή διατήρηση λωρίδας και προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής (Lane Departure Alert και Sway Warning System), αυτόματη ρύθμιση της μεγάλης σκάλας των φώτων (Automatic High Beams) και ενεργό cruise control (High-Speed Dynamic Radar Cruise Control).

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής 8 ιντσών, που φιλοξενεί τον έλεγχο για Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa, ενώ διαθέτει 2 θύρες USB και για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει το «σκληρό» Toyota Tacoma TRD Pro;

Στα καθέκαστα, κάτω από το καπό φωλιάζει ένας 4λιτρος V6 απόδοσης 270 ίππων στις 5.600 σ.α.λ. και 377 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ., με ένα κλασικό αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων να στέλνει την ισχύ είτε στους πίσω, είτε στους τέσσερις τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store