Βελτιωμένο Toyota Yaris Cross έτοιμο για ράλλυ

Η crossover εκδοχή του νέου Toyota Yaris αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στην κατηγορία των μικρών SUVs, με την Gazoo Racing να φροντίζει για την ανύψωση του αγωνιστικού του πνεύματος.

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα με νέο Toyota Yaris Hybrid (+video)

Οι άνθρωποι πίσω από τους πρωταθλητές του WRC σε Οδηγούς και Κατασκευαστές, προσφέρουν πλήρη κατάλογο με αξεσουάρ για όσους θέλουν να πάρουν μυρωδιά από ειδικές διαδρομές με το Yaris Cross τους, αρχικά για την εγχώρια αγορά. Νέες ζάντες 18 ιντσών, διπλή απόληξη της εξάτμισης, προσθήκες στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα και τις πόρτες, ακόμα και λασπωτήρες με ανθρακονημάτινο πλαίσιο πινακίδας μπορούν να τοποθετηθούν στο περιπετειώδες Yaris, κάνοντάς το να μοιάζει έτοιμο για καρό σημαία.

Διαβάστε επίσης: Με το πλάι κι όπου πάει το Toyota GR Yaris (+video)

Αλλαγές δεν αναφέρονται στην ανάρτηση, όπως για παράδειγμα πιο σφιχτά αμορτισέρ ή ελατήρια ανύψωσης, ούτε στο μηχανοστάσιο. Κατά συνέπεια, η απόδοση του υβριδικού συνόλου με τον τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό των 1.5 λίτρων, παραμένει στους 116 ίππους και τα 145 Nm ροπής. Αξίζει να σημειωθεί πως το Yaris Cross είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας με τετρακίνηση, όπου το σύστημα AWD-i κατανέμει τη ροπή στον πίσω άξονα κατά την εκκίνηση και την επιτάχυνση. Σε κανονικές συνθήκες, το Yaris Cross κινείται με τους εμπρός τροχούς, αλλά όταν ανιχνεύονται συνθήκες χαμηλού συντελεστή πρόσφυσης, ενεργοποιείται αυτόματα η τετρακίνηση.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το κτηνώδες Toyota GR Hilux

Get it on Google Play Download on the App Store